Петър Миланов - Лечебен кондиционен масажист гр. София

13854
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Петър Миланов е лечебен кондиционен масажист от град София. Извършва физиотерапия, рехабилитация и масажи.
Предлага и билкови екстракти.
Петър Миланов предлага безболезнено лечение на:
- болести на опорно-двигателния апарат
- болки във врата и кръста, дископатии, главоболие, световъртеж, наднормено тегло, нарушена обмяна
- лечение на целулит- ръчно и апаратно
40120_118462218212413_7287492_n
Петър Миланов предлага също и медицински педикюр и козметични процедури:
- Мазоли, кокоши трън и брадавици.
- Коло маска, лазерна епилация и фотоепилация- вежди, мустаци и брада.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.