Д-р Петър Добромиров- Съдов хирург гр. Варна

32760
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петър Добромиров практикува в Медицински комплекс 'Младост'.
В клиниката по съдова хирургия се извършват около 800 операции годишно, включително сложни реконструктивни операции по повод аневризми на коремната аорта, тромбооблитериращи заболявания /артериална недостатъчност/ на екстракраниалните /мозъчни/ и периферни артерии на крайниците от различен произход, оперативни намеси при съдови травми, венозни заболявания, вкл. безкръвни методи на лечение, съдови операции при болни на хемодиализа, за което клиниката разполага със най-съвременни консумативи и апаратура.
В клиниката са създадени и внедрени редица нови оригинални инструменти, уреди и устройства, някои от които нямат аналог.
През 1993 г., при руптурирала аортна аневризма, в клиниката се извърши първа в България безшевна анастомоза между аортата и съдова протеза с помощта на оригинален ригиден стент, признат за изобретение и за най-голямото национално постижение на медицината в България за период 1993-1996 г.
Клиниката е база за следдипломна специализация по съдова хирургия, както и за обучение на студенти по медицина при МУ-Варна.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.