Д-р Петър Василев – Психотерапевт София

32827
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петър Василев е психиатър от София, когнитивно-поведенчески терапевт, който се занимава с лечение на тревожни разстройства, наркомании, алкохолизъм, хранителни разстройства, личностови резстройства и други.

20 години "Терапевтична общност Феникс"

Уважаеми д-р Петър Василев,
Уважаеми колеги работещи в Т.О. „ФЕНИКС”,

С това писмо Ви честитя 20 годишнината от създаването на терапевтичната общност.
За мен лично работата ми в Т.О. ФЕНИКС остави важен отпечатък в професионалното ми развитие. Именно там се запознах с работата със зависими, поставих основа и научих много. „ФЕНИКС“ бе моето вдъхновение да продължа да се занимавам в сферата и да не спирам да се усъвършенствам. Изградих приятелства и професионални контакти, които са актуални и до днес.
Искам да благодаря специално на д-р Петър Василев за възможността да стана част от това семейство. Искрено благодаря и на екипа за топлото посрещане и огромната подкрепа. За мен беше удоволствие да бъда част от един от най-успешните екипи, изграден от изключителни специалисти, в областта на психо-социалната рехабилитация спасили, подкрепили и помогнали на огромен брой зависими да намерят своя път към живот без употреба на ПАВ.
Пожелавам на целия екип винаги да намирате сили да помагате, да виждате резултати и да покорявате високи върхове. „ФЕНИКС“ не е просто име, а мисия спасяващи стотици животи.

Калин Петков – клиничен психолог създател и ръководител на център ТРАМПЛИН


  • Понастоящем той работи като завеждащ отделение в специализирана психиатрична болница, гр. София.
  • Има частна практика.
  • Преподава на студенти Когнитивно-поведенческа терапия.
Д-р Петър Василев има завидна автобиография, което се дължи на богатия му опит, специализирано образование и непрекъснатото професионално развитие.

ОПИТ
  • 2006 до момента – началник ДКБ към ДПБЛНА – психиатрични консултации, психотерапевтична работа
  • 2001 до момента – Директор на Терапевтична общност Феникс – управление на психотерапевтична програма
  • 1996 – 2003 – Завеждащ отделение по наркомании към ВМА, София
  • Достигнати степени и дипломи
  • 1998 – 2003 – Българска асоциация по когнитивно-поведенческа психотерапия – диплома за Когнитивно-поведенчески терапевт и супервизор по когнитивно-поведенческа терапия
  • 1999 – 2001 – Диплома за Супервизор психоаналитична психотерапия
  • 1995 – 1999 – Westdeutsche Akademie, Postgraduate School of Psychology and Psychiatry – Диплома по психоаналитична психотерапия
  • 1996 – Диплома по здравен мениджмънт
  • 1988 – МА, ВМИ, гр. София – Диплома за специалност Психиатрия
  • 1983 – МА, ВМИ, гр. София – Диплома по медицина

Ключови квалификации на Д-р Петър Василев

  • 2003 – Диплома за Когнитивно-поведенчески терапевт и супервизор по Когнитивно-поведенчески терапевт
  • 2001 – Диплома за Супервизор психоаналитична психотерапия, West Deutsche Akademie
  • 1999 – Диплома по психоаналитична психотерапия, West Deutsche Akademie
  • 1996 – Диплома по здравен мениджмънт
  • 1988 – Диплома за специалност Психиатрия, ВМИ, гр. София
  • 1983 – Диплома по медицина, ВМИ, гр. София
АКТУАЛНИ ПРОЕКТИ

1.Специализирана програма за лечение на анорексия, булимия и хиперфагия, свързана с наднормено тегло
2. Лечение на трудни случаи с психиатрични и психосоматични разстройства
3. Приложение на когнитивно-поведенческа терапия при тежки психиатрични разстройства
4. Обучителен курс по схема-фокусирана терапия с продължителност 200 часа.
Този курс е предназначен за обучение на психолози, психиатри, специализанти и студенти по психология и медицина. Курсът е акредитиран като част от високо специализираните умения, необходими за дипломиране на когнитивно-поведенчески терапевти.
Схема-терапията е интегративен терапевтичен подход, включващ психоаналитични и когнитивни техники за лечение на личностови разстройства, хронични психиатрични разстройства и трудни случаи.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.