Д-р Петър Антонов дм. - Уролог гр. Пловдив

12721
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

д-р Петър Антонов, дм е специалист по урология в УМБАЛ "Св. Георги" гр. Пловдив и главен асистент в Катедра по урология на Медицински университет гр. Пловдив.
Практикува в Клиника по Урология към УМБАЛ „Св. Георги” Пловдив - База 2.
Д-р Антонов, дм извършва прегледи,ехографии, диагностика и лечение на урологични заболявания, при необходимост се прилагат всички оперативни интервенции в урологията. Сертифициран е за извършване на  минимално-инвазивни, ендоскопски и лапароскопски методи на лечение на онкологични заболявания и бъбречно-каменна болест. Провежда консултативни прегледи  при мъжки инфертилитет (безплодие) и сексуални проблеми.
Дейности:
комплексно лечение на заболявания на
- бъбреци: екстракорпорална литотрипсия (извънтелесно разбиване) на камъни в отделителната система, минимално инвазивно (разбиване с лазер) лечение на бъбречно-каменна болест, оперативно лечение на бъбреци при вродени и туморни (онкологични) заболявания.
- простатна жлеза: скрининг, диагностика и консултации при доброкачествни и злокачествени заболявания на простатната жлеза. Ендоскопско лечение при затруднено уриниране, при пациенти когато медикаментозното лечение е неефективно.
- пикочен мехур: диагностика и лечение на възпалителни и туморни заболявания на пикочния мехур. Диагностика и лечение при често уриниране и незадържане на урината.
- мъжки полови органи - съвременна диагностика и лечение при възпалителни заболявания, фимоза, хидроцеле, варикоцеле, еректилна дисфункция, мъжки инфертилитет (безплодие).
- оперативно лечение при онкологични заболявания.
Приемно време:
КОНСУЛТАЦИИ С НАПРАВЛЕНИЕ ОТ ЛИЧЕН ЛЕКАР
ДКЦ "Свети Георги" гр. Пловдив
бул. Васил Априлов, 15
Понеделник 8.00-12.00 ч
Четвъртък 8.00-12.00 ч
ПРИ СПЕШНИ И НЕОТЛОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
УМБАЛ "Св. Георги" гр. Пловдив
бул. Пещерско шосе 66.
Клиника по урология, ет 9
Понеделник 12.00 - 14.00 ч
Вторник 08.00 -14.00 ч
Сряда 08.00 - 14.00 ч
Четвъртък 12.00 - 14.00 ч
Петък 08.00 - 14.00 ч

Допълнителни контакти

гр. Пловдив, бул. Пещерско шосе 66 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.