Д-р Петрана Каляшева - дермато-венеролог гр. София

32950
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петрана Каляшева завършва медицина 1994 година в Медицинска Академия, София.

Януари 1995 година постъпва на работа в Център за кожно-венерологични заболявания в София-град и София-област като лекар-ординатор. През 2000 година придобива специалност по дерматология и венерология. В момента завежда кабинет “Болести предавани по полов път” в същото лечебно заведение.

Взимала е участие в много национални и международни дерматологични форуми, участва в две международни програми за лечение и превенция на полово предавани болести. Започва да се занимава с естетична дерматология през 2002 година.

През 2013 д-р Каляшева участва в основаването на частен медицински център “Дерма София”. Основната цел на медицинското заведение е да осигурява високо квалифицирани медицински услуги в областта на дерматологията, болестите предавани по полов път и естетичната дерматология.

  • Член на БДД – Българско дерматологично дружество
  • Член на Международната академия по козметична дерматология (IACD)
  • Член на Meждународната асоциация на лекарите, практикуващи anti-aging медицина (IAPAM)
  • Европейското дружество по сексуална медицина (ESSM)
  • World Society of Anti-Aging Medicine (WOSAAM)
  • Член на БЛС – Българския лекарски съюз
  • Американската асоциация по полово предавани болести (ASTDA)
  • Член на АЕДБ - Асоциация на естетичните дерматолози в България

При нужда не се колебайте да се свържете с мен, искрено се надявам да мога да Ви бъда полезна!

Венерология

Дерматология
Естетична дерматология

 

Лазерни процедури и медицинска козметика

Екип:
Д-р Петрана Каляшева - Дерматовенеролог
Адриана Иванова - PR
Д-р Анна Гайдарска - Лекар
Стефани Колева - Административен управител
Ася Христова - Медицински козметик
Ваня Генадиева - Медицински координатор
Д-р Тодор Йорданов - Дерматовенеролог
Д-р Дарина Поломска - Лекар

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.