Д-р Петко Карагьозов - Гастроентеролог гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петко Карагьозов е специалист по гастроентерология.
Приема пациенти в Токуда Болница София.
Завършва медицина в Медицински Университет в София през 2004 г. В периода 2005 - 2011 г. специализира и работи в Клиниката по гастроентерология и хепатология на ВМА гр. София под ръководството на Доц. Крум Кацаров и Доц. Таков. В края на 2012 г. придобива специалност по Гастроентерология. Преминал е курсове по гастроентерология и терапевтична ендоскопия в Германия, Чехия, Холандия и Италия. Член e на Европейскoто дружество по гастроинтестинална ендоскопия, Европейското дружество по медицинска онкология и Българското научно дружество по гастроентерология. Oт 2011 г. работи в Клиниката по Гастроентерология и пулмология на "Токуда Болница София".
От 01.02.2015 г. завежда направление "Интервенционална гастроентерология" към Втора клиника по вътрешни болести. Извършва рутинно горна, долна ендоскопия, ендоскопска ретроградна холангиопанкреатография, всички свързани с тях терапевтични процедури, както и перкутанни интервенции под ултразвуков и рентгенов контрол. Интересите му са в областта на интервенционалното лечение на болестите на панкреаса и билиарната система.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.