Д-р Паска Петкова - Стоматолог гр. Русе

5039
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Паска Петкова е специалист по дентална медицина.
Д-р Петкова има частна практика в квартал Дружба в град Русе.
Извършва профилактични прегледи, диагностика и дентално лечение.
Д-р Паска Петкова - детски стоматолог и специалист дългогодишен опит по дентална медицина.
Работи по договор с НЗОК.
ДЕЙНОСТИ:
* Обща стоматология
* Детска стоматология
* Пародонтология
* Лечение на кариес и пулпит
* Екстракция на зъби
Приемно време:
Понеделник, Вторник, Четвъртък - следобед - от 13:30 - до 19:00 часа
Сряда и Петък - сутрин - от 08:00 часа до 13:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.