Д-р Панайот Панайотов - Уролог гр. Плевен

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Панайот Панайотов е специалист по урология.
Главен асистент е в Катедра "Сестрински хирургични грижи" към Медицински университет в град Плевен.


Д-р Панайотов е завършил медицина през 1977  г. МУ гр. Варна
Придобива специалност по урология през  1986 г.
От 1981 г. е асистент, от 1985 г. -  старши асистент, а от 1989 г. е главен асистент в клиниката по урология.
Специализирал е андрология и сексология.
Отговорник е по учебната работа към факултета „Здравни грижи“,  катедра „Сестрински хирургични грижи“ към Медицински университет Плевен.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.