Д-р Павлина Здравкова - Личен лекар гр. София

21859
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Павлина Здравкова е общопрактикуващ лекар и специалист по вътрешни болести. Д-р Здравкова е лицензиран обучител на студенти и специализанти за придобиване на специалност по Обща медицина. Главен секретар е на Столична лекарска колегия.Професионален опит:


  • Завършила медицина в МУ - София през 1986 г.
  • Придобила специалност Вътрешни болести през 1997 г.
  • Придобила специалност Обща медицина през 2001 г.
  • От 2010 г. е лицензирана за обучение на студенти и специализанти за придобиване на специалност по Обща медицина
  • Два мандата зам.-председател на Столична лекарска колегия
  • От 20015 главен секретар на Столична лекарска колегия
  • През 2009 г. е удостоена с приза на  БЛС "Лекар на годината"
Д-р Павлина Здравкова приема пациенти в кабинета си в ДКЦ "Александровска".

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.