Д-р Орлин Илиев - Ветеринар гр. Добрич

24208
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Орлин Янков Илиев е специалист по ветеринарна медицина.

Kлиниката е оборудвана с рентген за моменти снимки!

Ветеринарно-лечебното му заведение в град Добрич предлага профилактика и лечение на следните заболявания:

  • паразитни заболявания
  • заразни и незаразни заболявания
  • кожни заболявания
  • АГЕ
  • хирургични и други манипулации
  • моментни кръвни картини
  • почистване на зъбен камък с ултразвук

Работно време:
понеделник: 14:00-19:00
вторник-петък: 10:00-19:00
събота: 10:00-12:00
неделя - почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.