Д-р Ориета Каменова - Педиатър гр. Пловдив

8776
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ориета Каменова e специалист по детски болести.
Практикува в сектора по неонатология към отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ "Пловдив". Работи по график.

Д-р Каменова завършва медицина в Пловдив през 1984 г. Специалност педиатрия придобива през 1995 г.
В сектора по неонатология в МБАЛ Пловдив работи от 1988 г. и е сред най-известните специалисти заради високия професионализъм.
Неонатологично отделение в МБАЛ „Пловдив“ е най-популярното в Пловдивска област, защото тук постъпват новородени деца от целия регион. То е с дългогодишен опит и традиции в грижите за новородени деца още от първия миг на живота им.

Допълнителен адрес:

Пловдив, бул. Освобождение 79

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.