Д-р Огнян Тивчев - Стоматолог гр. Варна

9899
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Огнян Тивчев е специалист по протетична дентална медицина.

Образование:
Гимназия I ЕГ –Варна , 1992
МУ-София, 1998

Специализация:
1998-2001 „Обща Стоматологи
2008-2011 „Протетична дентална Медицина"
Член е на ​БЗС

Д-р Тивчев има индивидуална практика в град Варна/
Стоматологични услуги на Английски език

Работно време:
вторник и четвъртък 8:30 до 17:00 ч.
понеделник, сряда , петък 11:30 до 20:00 ч.

Телефон: 052613323; 0876228267

Имейл: odentpractice@gmail.com

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.