Д-р Огнян Младенов - онкогинеколог, онкогинекология гр. Варна

42344
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Биография

Д-р Младенов е роден на 02.01.1961 г. в гр. Монтана.
През 1987 г. Завършва Висшия Медицински Институт в град Варна.
През 1993 г. защитава специалност Акушерство и Гинекология, а в периода 1999 – 2001 г. е Управител на АГ болница – Варна.
От 2004 г. е началник в Онкогинекологично отделение в СБАЛОЗ “Д-р Марко Марков” град Варна. Д-р Младенов има завършени курсове по ехографска диагностика, онкогинекология, лапароскопска хирургия и и колпоскопия.

Работно време

Д-р Огнян Младенов приема пациенти в гр. Варна:

гр. Варна ж.к. “Възраждане”, ул. “Вяра” № 7 Медицински център – КЛИНИКА НОВА
Сряда: 14:00ч - 17:00ч
Четвъртък: 14:00ч - 17:00ч

гр.Варна, Местност “Вилите” кв. Аспарухово – База 2 - СБАЛОЗ "Марко Антонов Марков"
Понеделник: 08:00ч - 14:00ч
Вторник: 08:00ч - 14:00ч
Петък: 08:00ч - 14:00ч

Допълнителни контакти


гр. Варна, Местност "Вилите" кв. Аспарухово - База 2 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.