Д-р Огнян Костадинов Матков - Съдов хирург гр. Плевен

14655
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Огнян Матков, д.м. е специалист по Обща и Съдова Хирургия с повече от 30сет години опит в областта на Съдовата Хирургия и ангиология. Специализирал в Русия, Италия, Германия и Испания. Национален консултант по Съдова хирургия повече от 20 години. Автор и съавтор на повече от 80 научни разработки и публикации като една трета са във водещи международни издания. Участвал, извършвал и внедрявал иновативни оперативни техники в областта на Микрохирургията и Съдовата хирургия в Република България. Богатия и ценен опит е гаранция, че ще получите максимално качество и ефективно лечение при съдовите заболявания.

Дейност:
1.Пълна гама на не инвазивни и инвазивни методи на диагностика на съдовите заболявания (ДоплерСоноГрафия, КАТ – Ангиография, Флебография, Катетаризация на магистрални съдове и др.)

  • Комплексно оперативно лечение на :
  • Аневризми и разширение на аорта и периферни съдове
  • Спешни съдови заболявания: емболии, тромбози, травми, руптури и др. лезии
  • Периферни стеснения и запушвания на съдовете на горни и долни крайници, коремна аорта и екстракраниални мозъчни съдове
  • Разширени вени и венозни тромбози, лазерна аблация, склерозация и минимално инвазивни козметични процедури
  • Процедури за постоянен достъп за хемодиализа: АВ фистули, централни венозни катетри
  • Безкръвни процедури: дилатация, стентиране, емболизация на кръвоносните съдове (съвместно със Сити Клиник Бургас)
  • Лечение на диабетно стъпало. Барокамера
  • Неоангиогенеза – имплантация на стволови моно – нуклеарни клетки

Д-р Огнян Матков приема пациенти и в:

МЦ Европейска здравна грижа гр. Бургас
бул. „Княгиня Мария Луиза“ 27 ж.к. Възраждане
056 841 792

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.