Д-р Новко Новаков - Невролог гр. Варна

13907
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Новко Новаков е специалист по неврология и осъществява своята медицинска практика в град Варна. Лекарят извършва Електромиография и Електроенцефалограмата, диагностика и лечение на съдови заболявания, главоболие, гърчови разстройства, епилепсия, заболявания на гръбначния мозък и заболявания на централната нервна система.
Електромиография е изследване, използващо се за диагностициране на заболявания на периферните нерви и мускулни заболявания. Използва се при ишиас, дископатия, невралгии, плексити, детски паралич, болест на Паркинсон, болки и слабост в крайниците и други заболявания.
Електроенцефалография е метод за откриване или контрол на главоболие, мигрена, наранявания на главата, тумор на мозъка, епилепсия, инсулт, нарушения на паметта или в съня. Предимствата на това изследване са, че е безвредно и безболезнено и в ранен стадий се диагностицират неврологични заболявания както при възрастните, така и при децата.
Съвременните изследвания, добрата апаратура и квалифицираният специалист допринасят за точната диагностика и правилното лечение.
Д-р Новаков практикува в МЦ Младост, ет. 5, кабинет 502.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.