Д-р Нина Цачева - Невролог гр. София

8885
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

 

Завършила МУ Плевен 1987 г

1997 г - придобива специалност нервни болести

11 г работи Вътрешни болести

От 1999 г работи като невролог

2005 г изучава лазерна акупунктура с приложение в неврологията

От 2008 до 2011 г специализира Клинична невропсихология със сертификат за диагностика на когнитивни нарушения / деменции/

 

Прилага холистичен подход при диагностика на неврологичните заболявания

Извършва невропсихологично изследване за установяване на паметов дефицит .Единствен практикуващ невролог в извънболничната помощ ,провеждащ в амбулаторни условия невропсихологичното изследване .

В неврологичната практика прилага скрининг за откриване на Ранна Паркинсонова болест.

От 2019 г назначава скринингово изледване за дефицит Vit. B12 , Vit. D3 - един от рисковите фактори за множество неврологични заболявания и състояния .

Участвала в множество специализиращи курсове по неврология у нас и чужбина .

 

Практикува в кабинети

1. жк. Дружба 2, ул. Мария Нейкова 4, Бизнес център, ет. 2, каб. 3

с график : нечетна дата : 13.30- 19.30

2. Сточна гара ул.,, Ангиста ,, 2-4 / зад LIDL /

на четна дата : 13.30-19.30

 

Записва часове само за Невропсихологично изследване .

Работи с НЗОК и на свободен прием .

 

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.