Д-р Николинка Кирова - Ветеринар гр. Каварна

9792
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Николинка Кирова практикува като ветеринарен лекар в град Каварна. Своята практика развива във ветеринарна амбулатория "Киона". Адресът на амбулаторията е ул.”Дончо Стойков” №10.
Ветеринарната амбулатория предлага професионална медицинска грижа за Вашите любимци!
Доктор Кирова се отнася с внимание към животните,за да им осигури най-доброто и ефективно лечение.
DOG-03-RK0486-01P
Ветеринарна амбулатория "Киона" е с работно време:
от понеделник до събота:
от 8 до 17 ч.
УСЛУГИ
-прегледи;
-консултация;
-лечение;
-чипиране;
-профилактика;
-хирургически интервенции;
-постригване.
-Предлагат се храни и медикаменти.
klinika1
 klinika2
КОНТАКТИ
Град: Каварна
Адрес: ул.”Дончо Стойков” №10, Каварна
Телефон: 0889 789 344
E-Mail: nik_ven@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.