Д-р Николина Нейчева - Стоматолог гр. Стара Загора

5236
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Николина Нейчева е специалист по дентална медицина.  Д-р Николина Нейчева е завършила Стоматологичен  Факултет гр. София през 1978г.  От същата 1978г. започва работа в гр. Чирпан и работи там до 1980г. От 1980 г.до 1992г. работи в Стоматологична  поликлиника гр. Стара Загора.


През 1985г. придобива специалност - Терапевтична стоматология и фокална диагностика. В момента работи в частния си кабинет в гр. Стара Загора
Практикува в областта на детската стоматология, естетична стоматология, орална хирургия, пародонтология, протетична стоматология. Д- р Николина Нейчева извършва профилактични прегледи. Занимава се също и с терапевтична стоматология.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.