д-р Никола Харисков - Ортопедия и травматология гр. София

13232
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършва МУ-София през 2013г.
Специализира ортопедия и травматология във ВМА-София, където работи и като ординатор в Катедра по ортопедия, травматология и реконструктивна хирургия.

Д-р Никола Харисков е роден през 1988 г. в град Гоце Делчев. Медицинското си образование завършва през 2013 г. в София.

Професионалният му път започва през 2014 г. в “Катедра Oртопедия, травматология, реконструктивна хирургия и физиотерапия” във ВМА, като пет години по-късно придобива и специалност „Ортопедия и травматология”. 

Квалификацията си д-р Харисков осъществява с множество професионали курсове на  българско  и европейско ниво: Франция, Швейцария, Чехия.

Д-р Харисков е участвал и в редица курсове и конгреси:

  • Курс по ендопротезиране на големи стави, ВМА
  • Курс по ендопротезиране на големи стави, Република Чехия
  • AO Trauma – Masters course, Foot and Ankle, Sofia, Bulgaria
  • AO Trauma course – Advanced principles of fracture management, Sofia, Bulgaria
  • Курс по ендопротезиране на колянна става, Република Чехия
  • Европейски конгрес по ортопедия и травматология, Женева, Швейцария
  • АО Trauma, Семинар, Давос, Швейцария
  • АО Trauma, Basic principles of fracture management
  • Locking Nailing training, Страсбург, Франция
  • Ежегодни конгреси „Дни на българската Ортопедия и травматология“

ДОПЪЛНИТЕЛЕН АДРЕС:
гр. София ул. "Никола Габровски" №20 ДКЦ 15, ет. 3, каб. 8

ЗА МЕН В МЕДИИТЕ:

Мисия здраве (30.01.2020)

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.