Д-р Николай Цонев – Ортопед травматолог София

11627
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Николай Цонев работи като главен административен лекар в Първа травматологична клиника към УМБАЛСМ Н. И. Пирогов в София. Началник Операционен блок – Травматологичен сектор. Завеждащ отделение към Първа клиника по Ортопедия и травматология Специалност – Ортопедия и Травматология

Завършил Медицина в МА-София 1991г. До 1993 работи в Спешно приемно отделение в болницата в гр. Пирдоп и специализира Хирургия.

От 1994 работи и специализира Ортопедия и Травматология в Четвърта клиника по Ортопедия и Травматология УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“

2000г. специалност по Ортопедия и Травматология.
Специализира в Швейцария и Австрия.
Член е на АО Травма-България и БОТА

Д-р Николай Цонев извършва:

-минимално инвазивна хирургия
-минимално инвазивно протезиране на тазобедрена става
-мини-инвазивен достъп – смяна на тазобедрена става
-протезиране на колянна става
-протезиране на тазобедрена става
-минимално инвазивна фиксация на фрактури
-реконструктивна хирургия на долни и горни крайници
-лечение на травматични увреди

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.