Д-р Нено Шопов - Хирург гр. Пловдив

6741
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Нено Шопов е специалист по коремна хирургия с над 15 години опит. Практикува в Хирургично отделение на УМБАЛ "Пълмед" в град Пловдив.

Работи съвременна висцерална хирургия, като извършва рутинно оперативни интервенции върху черен дроб, жлъчни пътища, панкреас, стомах, тънки и дебели черва. Операционния блок разполага със съвременна апаратура за ендоскопска – миниинвазивна хирургия. Извършва безкръвни онкологични и неонкологични операции на тънко и дебело черво, стомах, диафрагмални ,слабинни и вентрални хернии, премахване на жлъчен мехур, апендикс, както и оперативни интервенции върху черен дроб.
Д-р Шопов работи с НЗОК.

Д-р Шопов завършва Медицински университет Пловдив, а през 2008 г. придобива специалност Хирургия.

Дейности:
-лапароскопска хирургия при онкологични и неонкологични заболявания на дебело черво, ректум, стомах.
-лапароскопска хирургия на диафрагмална херния, ингвинална херния, хернии на предна коремна стена.
-лапароскопска хирургия на жлъчен мехур ,черен дроб.
-лапароскопско отстраняване на апендикс.
Извършва интервенции върху черен дроб, жлъчни пътища, панкреас, стомах, тънко и дебело черво и др.

Квалификации:
- Член на Български лекарски съюз.
-Член на Българско хирургично дружеството.
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
- Сертификат по лапароскопска хирургия.
-Сертификати по жлъчно-чернодробна и панкреатична хирургия.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.