Д-р Нели Иванова - гастроентерология гр. София

15427
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дейности
- Извършване на абдоминална ехография
- Конвенционална и доплер
- Изследване на стомашно-чревния тракт (гастроскопия и колоноскопия)
- Лечение на гастроентерологичните заболявания
гр. София, ул. Петър Берон 5А - МЦ Алфа Кеър
Вторник и Четвъртък 15:00-17:00 с предварително записан час.

Допълнителни контакти

гр. София, ул. Петър Берон 5А - МЦ Алфа Кеър [виж карта]

гр. София, ул. Стара планина 23 - МЦ Аргомедика
Сряда- с предварително записан час на тел. 0889807745

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.