Д-р Нели Димкин - Хомеопат гр. Варна

6966
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Нели Димкин е специалист по алтернативна медицина.
Практикува в град Варна.
ДЕЙНОСТИ:
Акупунктура, Хомеопатия, Мануална вертебротерапия, Лазерпунктура, Неврална терапия, ДЕНАС терапия, В кабинета се извършва: Диагностика според принципите на Традиционната китайска медицина с методите на Аурикулодиагностиката и по метода на Фол, Мануална диагностика и терапия на проблеми с гръбначния стълб, Иглотерапия за повишаване на имунната защита, борба с болката и стреса, за добро самочувствие и тонус, Хомеопатична диагностика и лечение на целия организъм и на социално-значимите болести на нашия хипокинетичен век, Лазертерапия, Аурикулотерапия и ДЕНАС за безлекарствено повлияване на остри и хронични заболявания с алтернативни методи се повллияват: Наднормено тегло, Отказване от тютюнопушене, Неврологични заболявания, Ревматологични заболявания, Пулмология, Храносмилателен тракт, УНГ, Очни заболявания, Урология, АГ, Кожни заболявания

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.