д-р Нели Гочева - Кардиология гр. Пловдив

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

д-р Нели Гочева завършва медицина в Медицински университет в Пловдив. Има придобити специалности по вътрешни болести и кардиология.
Работи в МБАЛ "Пловдив" от 1997 г. Насочена е към лечение и диагностика на артериална хипертония, миокарден инфаркт, сърдечни пороци, ритъмни и проводни нарушения, сърдечна недостатъчност и др.
Провежда наблюдение на пациенти с холтер ЕКГ и холтер за кръвно налягане. Прави ехографски изследвания на сърцето.
Дава консултации в кардиологичния кабинет на МЦ "Св. Елисавета" в Белозем, община Раковски по график или след предварително записване по телефона.
РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник - 08:00 - 13:00

Прием: Платен прием и по здравна касаВторник - 08:00 - 13:00

Прием: Платен прием и по здравна касаСряда - 08:00 - 13:00

Прием: Платен прием и по здравна касаЧетвъртък - 08:00 - 13:00

Прием: Платен прием и по здравна касаПетък - 08:00 - 13:00

Прием: Платен прием и по здравна каса
До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.