д-р Нели Гочева - Кардиология гр. Пловдив

13146
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

д-р Нели Гочева завършва медицина в Медицински университет в Пловдив. Има придобити специалности по вътрешни болести и кардиология.

Работи в МБАЛ "Пловдив" от 1997 г. Насочена е към лечение и диагностика на артериална хипертония, миокарден инфаркт, сърдечни пороци, ритъмни и проводни нарушения, сърдечна недостатъчност и др.


Провежда наблюдение на пациенти с холтер ЕКГ и холтер за кръвно налягане. Прави ехографски изследвания на сърцето. Дава консултации в кардиологичния кабинет на МЦ "Св. Елисавета" в Белозем, община Раковски по график или след предварително записване по телефона.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Д-р Нели Гочева извършва следните прегледи:

-Лечение и диагностика на артериална хипертония, миокарден инфаркт, сърдечни пороци, ритъмни и проводни нарушения, сърдечна недостатъчност и др.
-ЕКГ.
-Холтер – 24-часов мониторен контрол на кръвното налягане.
-Ехокардиография с цветен доплер.
-Стрес тест, велоергометрия.
-Доплерова сонография на артерии и вени.
-Пневрална пункция по спешност.
-Кардио-пулмонална ресусцитация.

Работно време:

гр. Пловдив, бул. България 234, ет. 2 - УМБАЛ "Пловдив"
тел. 032941164
Понеделник-Петък-от 08:00ч до 13:00ч

с. Белозем, Раковски - МЦ Св. Елисавета
тел. 031513152
С предварително записан час.


 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.