Д-р Нели Войнова - Стоматолог гр. София

10316
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Нели Войнова е специалист-ортодонт. В практиката си използва лазерна терапия.


В денталните лаборатории се разработват различни техники, създават се нови стоматологични материали, като керамичните и полимерните пломби, които все повече изглеждат като естествени зъби. В резултат на това днес зъболекарите и пациентите имат голям избор, когато трябва да се подбере материал, с който да се възстановят счупени или разрушени зъби. За надеждността и дълготрайността на пломбите има няколко фактора, които са от особено значение: хигиената на пациента, неговото общо здраве, материалите, които се използват, къде и как е поставена пломбата и други.
УСЛУГИ:
- Ортодонтия
- Имплантология
- Хирургия
- Ортопедия
- Пара-донтология
- Детска стоматология
 

В кабинета се правят и малки рентгенови зъбни снимки.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.