Д-р Недялка Георгиева - Кардиолог гр. Асеновград

8891
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Недялка Георгиева е специалист по кардиология. Има 26 години опит в диагностиката и лечението на сърдечно-съдови заболявания.
Била е завеждащ отделение в УМБАЛ Св.Георги в Пловдив 8 години.
В момента практикува в Медицински център "Св. Йоан Рилски" - град Асеновград.

Извършва следните видове изследвания:
- ЕКГ
- ЕКГ холтер
- 24-часов холтер
- ехография на сърцето

Работно време:
Сряда 9-12 ч. ( от 1-во до 15-то число )
Сряда 14-18 ( от 16 до 30/31 число)
Вторник и Четвъртък - 09:00ч - 12:00ч

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.