Д-р Недка Стайкова-Стоянова - Общопрактикуващ Лекар гр. Пловдив

2736
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Стоянова


Д-р Недка Стоянова е лекар с дългогодишен професионален опит и практика в областта на общата медицина. Пациентите са както възрастни, така и деца от град Пловдив.
Общопрактикуващият лекар от Пловдив извършва профилактични прегледи, за които пуска изследване на пълна кръвна картина, за да следи здравословното състояние на своите пациенти.

Д-р Недка Стайкова-Стоянова извършва още:

  • Профилактични прегледи
  • Педиатрични прегледи
  • Издаване на медицински направления за тесни специалисти, в зависимост от симптомите на пациента
  • Поставяне на ваксини - противогрипни, ваксини на бебета и деца, ваксини срещу туберкулоза и други
  • Поставяне на имунизации по имунизационния календар
  • Издаване на медицински свидетелства
КОНТАКТИ
Град: Пловдив
Адрес: ул. “Гергана” №7, ДКЦ ІV, ет.1
Телефон: 064/ 4 169 ; 0888 608 368
e-mail: nedka_staikova@mail.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.