Д-р Нарцис Каймакански - Стоматолог гр. Кюстендил

4366
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Нарцис Каймакански е специалист по дентална медицина. Има дълъг стаж и практика в имплантологията, протетичната стоматология и хирургията. Положил множество курсове у нас и в чужбина в областта на имплантологията и пародонтологията.


В практиката си предлага богатата гама от зъболекарски услуги.

  • Основен момент в лечението е профилактиката, поради значението й за предотвратяване на всяко заболяване в зародиш или преди още да е започнало.
  • Кариесология – лечението на кариес с фотополимери, химиополимери, глас-йономери и други съвременни средстава.
  • Ендодонтия – терапия на кариесните усложнения – пулпит, гранулом (периодонтит), абсцес, киста, изграждане и спасяване на силно разрушени зъби. Това е изключително важен раздел от пълното зъболечение, тъй като често заболяването остава скрито и безсимптомно за пациента, а последиците от него са най-тежките за човешкия организъм от заболяванията в лицево-челюстната област.
  • Пародонтологията се грижи за заболяванията на зъбодържащия апарат (венци и подлежаща кост и периодонциум) - гингивит и пародонтит. Основно място тук заема почистването на зъбен камък с ултразвук, а също и хирургичните грижи на стоматолог-специалист – пародонтолог, който възвръща нормалната структура на меките и твърди тъкани около всеки зъб.
Лечението става с помощта на високотехнологичен лазер.
Изработка на пародонтални шини за стабилизация на зъбите.
Избелване на зъби с американски и швейцарски системи - кабинетно и комбинирано домашно лечение.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.