Д-р Надя Иванова - Психиатър гр. Враца

7964
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Надя Иванова е специалист по обща психиатрия в град Враца. Лекарят извършва диагностика и лечение на психични заболявания, експертиза за временна трудоспособност, издава болничен лист и медицински удостоверение за временна нетрудоспособност. Психиатрията е дял от клиничната медицина, занимаващ се с откриването и лечението на психични заболявания и разстройства, както и причинителите им.
Лечение на психиатрични заболявания
Като специалист психиатър, д-р Надя Иванова се занимава с откриване и лечение на психиатрични заболявания и отклонения, които представляват потенциална опасност за самите пациенти и хората около тях. Психиатричните заболявания са състояние на психиката, водещо до поведение, което се отклонява се от нормалното, свързано със субективно страдание и непълноценност у човек.
Лечението психиатрични заболявания и отклонения се извършва най-често в психиатрични болници и клиники. Психиатричните заболявания са обосновани болести, зависещи в много малка степен от стреса, напрежението и житейските проблеми. Психиатричните лекарства и психотерапията са основните метода за третиране на психичните заболявания.
Експертиза за временна нетрудоспособност
Медицинската експертиза на временната нетрудоспособност се извършва от лекари, лекарски консултативни комисии и ТЕЛК (трудово-експертни лекарски комисии).
Специалистът психиатър, д-р Надя Иванова извършва и установява по правило експертиза за временна нетрудоспособност, продължаваща еднократно до 7 работни дни или с прекъсване до 40 дни за една година. Д-р Иванова предлага и временно намалена работоспособност, която е основание за трудоустрояване с продължителност до 1 месец. Лекарят удостоверява временната нетрудоспособност за целия период от болничното лечение на пациента.
Издаване на болничен лист за временна нетрудоспособност
Специалистът Психиатър, д-р Надя Иванова издава болничен лист и медицински удостоверения за временна нетрудоспособност. Д-р Иванова издава болничен лист за временна нетрудоспособност в случайте, че осигуреното лице не може да работи или е възпрепятствано поради: изследване, гледане на болен, злополука, общо заболяване, поява на психиатрично отклонение, професионална болест, придружаване на болен член от семейството за медицински преглед, бременност и раждане.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.