Д-р Надежда Кирова - Вега тест гр. София

5356
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Надежда Кирова
Пълен вега тест на 240 храни и консултация при лекар специалист.
Ако искате да подобрите начина си на живот.
Ако искате да се свалите онези излишни килограми, с които се борите отдавна, но в крайна сметка до момента все не успявате.
Спрете да се измъчвате.
Д-р Надежда Кирова провежда вега тестове вече повече от 7 години.
Тя ще ви даде професионалното си мнение как да оптимизирате хранителния си режим.
Кабинетът й е оборудван с висококачествена италианска апаратура
Д-р Надежда Кирова
Безболезнен, безопасен и неинвазивен метод.
Вега тест е биоенергиен тест за поносимост към храни, който се прави със специална компютърна технология, която използва принципите на електроакупунктурата. Тестът трае около час и е абсолютно безболезнен и безвреден. Той показва как над 240 различни вида храни и напитки въздействат на тялото ви. Някои от тях ви дават 100% енергия, а други не се разграждат до край, натрупват се в мастните депа и ви създават проблеми.
Изследват се 240 вида храни:
меса
колбаси
яйца
консерванти
подобрители
подсладители
зърнени храни
млечни продукти
плодове
зеленчуци
риба
ядки
чай
кафе
течен шоколад
кока кола
какао
бира
вино
алкохол
цигари
Д-р Надежда Кирова
Какви са ползите за вас?
След направен вега тест ще знаете кои храни тялото ви превръща лесно в енергия и с кои се затруднява. По този начин имате възможност да оптимизирате хранителния си режим, така че да бъдете още по-енергични в ежедневието си. Също така, ако желаете да свалите ненужни килограми, вече ще имате представа кои храни са ваш противник в това начинание.
КОНТАКТИ
Град: София
Адрес: ул. Петър Парчевич 54
Телефон: 0886 038 742
e-mail: niky9@abv.bg

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.