Д-р Надежда Капанджиева - Ревматолог гр. Русе

23154
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Надежда Капанджиева е специалист вътрешни болести и ревматология в гр.Русе, ревматолог към ДКЦ 1 ЕООД Русе ул. Независимост 2 ет.4 каб.427

Д-р Капанджиева работи в Ревматологичният сектор се намира в 1ОВБ - Първо отделение вътрешни болести, ревматология и нефрология - етаж 3 в сградата на стара  болница.


Предмет на дейност - лечение на ставни възпалителни заболявания, остеоартроза, остепороза, колагенози;

Провежда - денситометрия, ставна ехография, терапия с колаген - Гуна фореза, вътреставна апликация на хондропротектори; 

Д-р Надежда Капанджиева работи по клинични пътеки за диагностика и лечение на ставно възпалителни заболявания и колагенози. Отделението разполага с:
* КТ
* остеоденситометър
* лаборатория за извършване на имунологични изследван

Работно време:
Понеделник, вторник, сряда и петък - 09:00 - 14:00 часа.
Четвъртък - 9:00-16:00 часа
Прегледи с направления по РЗОК
От 14:00-15:00 часа всеки ден платен прием - цена 40 лв. 
Четвъртък - 9:00 - 16:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.