Д-р Надежда Капанджиева - Ревматолог гр. Русе

19527
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Надежда Капанджиева е специалист вътрешни болести и ревматология в гр.Русе, ревматолог към ДКЦ 1 Русе.

Д-р Капанджиева работи в Ревматологичният сектор се намира в 1ОВБ - Първо отделение вътрешни болести, ревматология и нефрология - етаж 3 в сградата на стара  болница.


ДЕЙНОСТИ:
• амбулаторни прегледи;
• остеодензитометрия и лечение на остеопороза;
• ехографска диагностика на стави.
• остеометрия.

Д-р Надежда Капанджиева работи по клинични пътеки за диагностика и лечение на ставно възпалителни заболявания и колагенози. Отделението разполага с:
* КТ
* остеоденситометър
* лаборатория за извършване на имунологични изследван

Работно време:
Понеделник: от 14ч. до 17ч.
Вторник: от 9ч. до 13ч.
Сряда: от 9ч. до 13 ч.
Четвъртък: от 14ч. до 17ч.
Петък: от 9ч. до 13ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.