Д-р Младен Овчаров - Неврохирург гр. Плевен

22696
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Младен Овчаров е специалист неврохирург в гр. Плевен, „Лекар на годината“ за 2017г., награден за своята изключителна отдаденост към пациентите си и професионално отношение към своите колеги.

Д-р Овчаров приема пациенти в своя кабинет в гр. Плевен (Бул. Георги Кочев 39), Понеделник, Сряда и Петък между 14ч. – 16ч. А също така и в Клиниката по неврохирургия към УМБАЛ Георги Странски от Понеделник до Петък от 08 до 13:30 ч.

Д-р Младен Овчаров е награден с отличието „Лекар на годината“ за 2017г. като специалист по неврохирургия в УМБАЛ – гр. Плевен от Регионалната комисия на Българския лекарски съюз – гр. Плевен.

Д-р Овчаров е член на дружеството по неврохирургия България. Също така е член на комисия към БЛС – гр. Плевен, Регионална колегия.

Д-р Младен Овчаров е роден на 28.03.1968г.

През 1994г. завършва висше образование в МУ – гр. Плевен.

През 1996г. започва като Асистент в катедра Неврология и Неврохирургия като до 2002г. става Главен асистент.

Специализира в Клиника по Неврохирургия към УБАЛ „Александровска“ в гр. София.

Специализира Неврохирургия в Хамбург и Флоренция.

През 2000г. придобива специалност „Неврохирургия“.

През 2008г. придобива специалност „Здравен мениджмънт“.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.