Д-р Михаил Илиев - Спортна медицина гр. София

6698
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Михаил Илиев е роден на 15 февеуари 1950 г. в Плевен. Завършва с пълно отличие и златен медал математическата гимназия, майстор на спорта по шах.
Завършва Медицинска академия през 1977 г.
Започва като лекар на футболен отбор през 1980 г., когато работи една година във ФК „Спартак” (Пл). През 1982 г. отива във ФК „Славия”, където е лекар на отбора в продължение на 10 години. От 1993 до 1996 г. работи във ФК „Левски”.
От 1996 до 2000 г. е в националния тим на България по футбол. През 2001 г.е президент на Българската федерация по шах. От 2003 до 2012 г. отново е в националния отбор по футбол, а към днешна дата работи във ПФК „Левски”.
От 1999 г. има частна практика в Здравно-възстановителен център Д-р Михаил Илиев ЕООД.
Издава и списание Медицина и спорт .

ЗДРАВНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН ЦЕНТЪР


Здравно-възстановителният център на Д-р Михаил Илиев функционира от 1999 г. Центърът разполага със съвременна апаратура за диагностика, лечение и рехабилитация след травми.
През кабинета на д-р Илиев са минали представители на политическия,бизнес,културен и спортен елит на България, както и видни чуждестранни граждани и представители на дипломатическия корпус. .Любимите пациенти на д-р Илиев и неговия екип са децата, като за тях, както и за пенсионери, има специални отстъпки.
Преглед 25 лв.;
  • втори преглед за проследяване – безплатно
  • Преглед на пенсионери и учащи 15 лв.
  • Физиотерапия и рехабилитация 15-40лв.
ЕКИП


Д-р Михаил Илиев – основател на Здравно-възстановителен център Д-р Михаил Илиев ЕООД.
Специалист Ортопедия и травматология; Спортна медицина
Алексей Николов – кинезитерапевт

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.