Д-р Мирослав Кардашев - Ортопед гр. Силистра

32453
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мирослав Кардашев е специалист по Ортопедия и травматология.
Завършил Медицински университет – Варна през 1993 г. Придобита специалност по ортопедия и травматология през 2003 г.
Преминал е курсове на следдипломна квалификация по диагностика и лечение на вродените и придобити дефекти на крака при деца, съвременно състояние на проблема вродена и предизвикана дисплазия на тазобедрена става, травматични увреждания на лакетната става в детската възраст, АО курс принципи на оперативно лечение на фрактурите, покриване на дефекти с тъкани по съседство, артроскопия на колянна става, ендопротезиране на стави.

Работно време:

понеделник 13:30-17:30
сряда 13:30-17:30
петък 13:30-17:30

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.