Д-р Милко Ковачев - Пластичен хирург с. Доганово и гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Като специалист в сферата на реконструктивната и пластична хирургия от повече от 20 години, ако има нещо, което знам със сигурност, то е, че опитът в безценен само ако е съчетан с поглед към бъдещето. През последното десетилетие имах удоволствието да видя изключително динамичното развитие на естетичната хирургия в страната – от отделянето й от чисто реконструктивните манипулации след инциденти, през периода и като медийна сензация до установяването й като естествена част от медицината.
Тя вече не е привилегия на заможните и всеки има правото да направи възможно най-доброто и информирано решение за себе си.
Източниците на информация за процедурите са безкрайно много, но в крайна сметка всяка една манипулация се прави от човек върху човек, а всеки един от нас има индивидуални нужди и подходът към него трябва да е точно такъв.
Биография:
1977 - 1982г. Учи медицина в "Запорожки Медицински Институт", Република Украйна (СССР), профил Хирургия
1986 - 1991г. Работи в Районна болница гр.Ихтиман като общ хирург. През това време провежда специализации по гръдна и коремна хирургии в МА София, ИСУЛ, Институт "Пирогов" и Окръжна болница - София
1991г. Придобива специалност по Oбща хирургия
1995 - 2006г. Работи в Клиника "Изгаряне и пластична хирургия" към МБАЛСМ "Пирогов". През това време провежда специализации по Пластично-естетична и реконструктивна хирургии в Медицинска академия гр.София, хирургия на горен крайник в Институт по ортопедия и травматология гр.София, лицево-челюстна хирургия и микрохирургия.
2001г. Придобива специалност по "Пластична и реконструктивна хирургия"
2006 – 2013г. Работи в Мед. център по пластично-естетична хирургия "Д-р Николай Георгиев" като пластичен хирург. От тогава посещава различни презентации и конференции в областта на пластичната хирургия.
2013г. Работи в МБАЛ "Skin Systems".
Какво предлагаме
- Широка гама от козметични и естетични хирургични манипулации
- Безплатни консултации за изясняване на всички въпроси, които може да имате
- Пълна следоперативна грижа

Допълнителни контакти

София, бул. Джеймс Баучер 95-97 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.