Д-р Милен Кацаров - Уролог гр. София

4322
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Милен Кацаров е специализиран андролог и уролог. Работи основно в областта на Андрологията-Микрохирургия на мъжката полова система, асистирана реподукция, консервтивно лечение на еректилната дисфункция и мъжкия стерилитет. Имам над 5000 операции по мъжката полова система.


ЛЕЧЕНИЕ НА:

Дата на раждане:
28.02.1962 г.
Трудов стаж:
1988-1989
МБАЛ Благоевград – ординатор в урологично отделение
1990-1992
Университетска Болница “Сент Антоан” към Парижката академия-специализант за придобиване на специалност по андрология
1993-2007
МБАЛ “Александровска”-главен асистент в Катедра по Урология.
2008-2009
МБАЛ “Доверие”-ординатор в Урологично отделение.
1994-2009
Имам частен лекарски кабинет в София.
Образование и обучение:
1982-1988
ВМИ- София
Медицина
1979-1982
Гимназия с разширено преподаване на немски език в София
1992-1994
Шести факултет на Парижката академия
Придобита специалност по Андрология след защита на дипломна работа “Етиология ,диагностика и лечение на органичните причини за еректилната дисфункция”
1994
ВМИ София
Придобита специалност по Урология
1999
Защитена дисертация за придобиване на степен доктор по медицина
До момента имам 25 научни публикации в различни списания в областта на Андологията и Урологията.
Професионален интерес:
Работя основно в областта на Андрологията-Микрохирургия на мъжката полова система,асистирана реподукция,консервтивно лечение на еректилната дисфункция и мъжкия стерилитет. Имам над 5000 операции по мъжката полова система
Езици:
немски,френски и руски език- четене,писане и говоримо. Английски език-четене и говоримо.
Хобита:
тенис на корт, ски, колело и туризъм.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.