Д-р Милен Георгиев - Офталмолог гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Милен Георгиев е специалист по очни болести.
Приема пациенти в специализиран кабинет в град Бургас.
Специализираният очен кабинет на д-р Георгиев е модерно оборудван, на лесно достъпно място в град Бургас. С много внимание и в приятна обстановка се предлага разнообразен набор от офталмологични услуги /свободен прием и по договор със Здравната каса/. Приемат се пациенти от цялата страна, достатъчно е да носите направление за очен лекар.
Кабинетът е насочен за работа с пациенти, болни от глаукома.
С много внимание и в приятна обстановка се предлага разнообразен набор от офталмологични услуги /свободен прием и по договор със Здравната каса/:
- Изследване на зрителна острота
- Измерване на очно налягане по Perkins
- Изследване на очни дъна -фундусбиомикроскопия
- Оглед с триогледална леща на Goldman
- Изследване на зрително поле-компютърна периметрия
- Поставяне на очна инжекция
- Промивка на слъзни пътища
Д-р Милен Георгиев приема пациенти и в Очна болница - гр. Бургас, ул. „Георги Минков“.

Приемно време:
Вторник, четвъртък и петък - от 09:00 до 14:00 часа

Допълнителни контакти


гр. Бургас, ул. Александровска 7 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.