Д-р Милена Петрова - Педиатър и общопрактикуващ лекар гр. Перник

4965
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Основна специалност Педиатър, практикува и като общопрактикуващ лекар.

Д-р Петрова извършва клинични и профилактични прегледи, издава направления за лекари специалисти, извършва лечебно-диагностична дейност, превенция на основните хронични заболявания и други.

Д-р Милена Петрова разполага с добре оборудван медицински кабинет в град Перник.

Д-р Милена Петрова извършва профилактични медицински прегледи на деца и възрастни. Като личен лекар, доктор Петрова може да диагностицира, да назначава и провежда лечение на заболявания в ранна детска възраст, да извършва проследяване на нервното и физическо развитие при децата.

ДЕЙНОСТИ
  • поставяне на имунизации и ваксини
  • профилактични и клинични прегледи
  • диагностика на заболявания
  • наблюдение на пациенти
  • проследяваща детската консултация
  • наблюдение на нервно-психичното и физическото развитие при деца
  • профилактика и имунизация против рахит
  • имунизации и лечение хипотрофия и затлъстяване

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.