Д-р Миглена Томова – Ендокринология и болести на обмяната гр. Стара Загора

7493
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Томова завършва медицина в МУ- Варна през 1984 г. Има две специалности - вътрешни болести и ендокринология и вече 30 години лекарски стаж в областта на ендокринологията. Работи в ендокринологично отделение на МБАЛ "Тракия" Стара Загора

Допълнителни квалификации: ехография на щитовидна жлеза.

МЦ Св. Анна-2 - кабинет - свободен прием и прием по здравна каса.
Приемно време - всеки понеделник и сряда след обяд.

Допълнителни контакти

гр. Стара Загора бул. „Свети Патриарх Евтимий“ 84

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.