Д-р Мая Тенева Костадинова - детски психиатър гр. София

3715
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Костадинова е специализирала и работи в областта на детско-юношеската психиатрия. Консултира деца и техните семейства във връзка с проблеми в развитието, училищни затруднения, емоционални и поведенчески проблеми, хранителни разстройства, тикове, елиминативни разстройства.

Завършва висше образование в Медицински университет София през 2008 година. От 2009г до 2013г специализира Детска психиатрия в Клиника по детска психиатрия „Св. Никола“ на УМБАЛ „Александровска“. Към момента осъществява амбулаторна консултативна дейност на деца и техните семейства във връзка с проблеми в развитието, училищни затруднения, емоционални и поведенчески разстройства, хранителни разстройства, тикове, елиминативни разстройства. Участва в ежегодни национални и международни семинари и конференции.
Д-р Мая Костадинова приема пациенти в Частна амбулаторна психиатрична практика.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.