Д-р Маруся Малячкина – Специалист алерголог гр. Варна

9721
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Маруся Малячкина е медицински специалист по клинична алергология и детски болести с доказан медицински опит.


Доктор Маруся Малячкина работи в своя кабинет в гр. Варна. (Алергомед)
Първичната консултация при Д-р Малячкина включва: подробно обсъждане на историята на алергията и на заболяванията на пациента и медицински преглед. На него се извършват накой основни диагностични тестове и кожно-алергични тестове.

ДЕЙНОСТ

  • Бронхиална астма
  • Алергичен ринит
  • Атопичен дерматит
  • Уртикария
  • Хранителна и медикаментозна алергия
  • Контактен дерматит
  • Поленов риносинуит
  • Конюктивит
  • Инсект – алергия

Член на Българско дружество по алергология и Европейската асоциация по алергология и клинична имунология (EAACI)

- ФИД
- алергенна диагностика/
- прик
- patch тестове
- Изследване на специфични ИгЕ антитела в серум към инхалаторни
- хранителни алергени и инсекти

Диагностика и лечение на:

- бронхиална астма
- алергичен ринит
- атопичен дерматит
- себореен дерматит
- уртикария
- хранителна и медикаментозна алергия
- контактен дерматит
- алергия към насекоми

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.