Д-р Марта Ортова - Нефролог гр. София

9392
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Марта Ортова е специалист нефролог в София с над 30 години опит. Диагностицира и лекува пациенти с бъбречни заболявания, бъбречна недостатъчност, камъни в бъбреците и инфекции на долните пикочни пътища, имунни бъбречни заболявания, подагра, карценом на простата, подготовка и наблюдение при бъбречна трансплантация, увреждане на бъбреците при захарен диабет и артериална хипертония. Д-р Ортова подхожда с изключително внимание към всеки пациент и съобразява всяко назначено лечение с особеностите на неговия организъм. Д-р Ортова не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1979 г. Своите специалности Вътрешни болести и Нефрология придобива през 1985 г. и 1991 г.
Допълнителни квалификации
- Курсове по ехография, остеодензитометрия, бъбречна трансплантация;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

Д-р Ортова е работила като научен сътрудник към Научния институт по неврология, психиатрия и неврохирургия (НИНПН) София и в Клиниката по нефрология и трансплантация на УМБАЛ 'Александровска' София.
Към момента е част от екипа специалисти на ДКЦ Александра Хелф София.

Може да запишете час при д-р Марта Ортова ако имате нужда от специалист нефролог при:

- Цистит
- Пионефрит
- Остра бъбречна недостаточност
- внезапно спиране на бъбречната функция
- Хроническа бъбречна недостаточност
- Болки в кръста
- Гломерулонефрит
- Пиелонефрит или инфекция на долните пикочни пътища
- Хематурия (кръв в урината)
- Камъни в бъбреците
- Тумори на бъбреците
- Подагра
- Лупус
- Склеродермия

Прием : Платен, Доброволни здравноосигурителни фондове

Записване на час за преглед

Може да запишете час при д-р Марта Ортова ако имате нужда от специалист нефролог при:
- Пиелонефрит или инфекция на долните пикочни пътища
- Хематурия (кръв в урината)
- Камъни в бъбреците
- Тумори на бъбреците
- Цистит
- Пионефрит
- Подагра
- Лупос
- Склеродермия

Остра бъбречна недостаточност

Хроническа бъбречна недостаточност

Болки в кръста

Гломерулонефрит

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.