Д-р Мария Славова - Офталмолог гр. Самоков

9328
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мария Славова е специалист по очни болести. Практикува в отделението по очни болести към МБАЛ - град Самоков.

В отделението се извършват медицински грижи за пациентите с очни заболявания:
* диагностика и прогностика
* консервативно и хирургично лечение на очни заболявания
* рехабилитация на зрението
* изследване и определяне на рефракция и оптична корекция на зрението- специфична дейност за специалността
* медицинска експертиза
* експертиза на работоспособността
* съдебномедицинска експертиза
* консултативна помощ
Работно време - нечетни дати : от 8:00 до 16:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.