Д-р Мария Новакова – Специалист кардиолог гр. Ихтиман

2707
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мария Новакова предлага специализирана медицинска грижа, диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания в град Ихтиман.
Кардиологът е началник на отделение по вътрешни болести и осигурява консултации за превенция на кардиологични заболявания чрез лечение със съвременните достижения на кардиологията.
Кардиолог Д-р Мария Новакова предлага лечение на:

  • Вътрешни болести
  • Белодронни, бъбречни и стомашни заболявания
  • Високо и ниско кръвно налягане
  • Исхемична болест на сърцето
  • Нарушения на сърдечния ритъм
  • Вродени и придобити сърдечни пороци
  • Инфаркт
  • Възпаления на сърцето и сърдечните обвивки – миокардити, ендокардити, перикардити.
Д-р Мария Новакова осигурява домашни посещения и е на разположение за прегледи и през почивните дни по заявка.
Кардиологът от Ихтиман работи с НЗОК.
Като специалист по вътрешни болести, Д-р Новакова е началник и вътрешно отделение на Болницата.
КОНТАКТИ
Д-р Мария Новакова – специалист кардиология
Адрес: гр. Ихтиман, ул. Климент Охридски 20
Тел.: 072 48 50 73
Моб. тел.: 0888 978 958

Д-р Мария Новакова – специалист кардиология
Адрес: гр. Ихтиман, ул. “Шипка” № 30 (МБАЛ Ихтиман)
Тел.: 0724 5073
Моб. тел.: 0888 978 958

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.