д-р Марияна Найденова - Физикална и рехабилитационна медицина гр. Плевен

9715
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мариана Найденова
Извършва профилактика и лечение на заболявания при деца и възрастни, засягащи опорнодвигателния апарат, заболявания на нервната система, ушно-носни-гърлени болести, хирургични заболявания, кожни заболявания, болести на дихателната система, АГ заболявания и др. В 15 кабини са разположени апарати за високи честоти-УКВ, радар, Дарсонвал, Магнитно поле, апарати за средночестотни и нискочестотни токове, светлолечение, топлолечение, инхалации, Лазертерапия.

Салонът за Лечебна физкултура е напълно оборудван с възможности за активна и пасивна рехабилитация и масажи.
В услуга на пациентите е съвременен апарат за пасивно раздвижване на долен крайник.
Новост е апаратът за колагенова терапия /Гунатерапия/-приложим при ставни заболявания, артрози, радикулопатии, дискови хернии, след травми и операции, както и с козметична цел. Това е ново поколение апарат за лечение на мускуло-скелетно-невралгична болка, чрез който с магнитофореза се вкарват в засегнатия участък медикаменти с високо съдържание на колаген с цел болкоуспокояващ, противовъзпалителен и увеличаващ подвижността на ставите ефект.
Назначенията и процедурите се извършват от висококвалифицирани и всеотдайни специалисти.

Работи с талони на НЗОК и платен прием

Приемно време:

Понеделник и сряда от 7:30 ч. до 15:00 ч.
Вторник и петък от 7:30 ч. до 13:30 ч.
Четвъртък от 11:30 ч. до 18:00 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.