Д-р Марияна Бочева – Алерголог гр. Варна

7889
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Марияна Бочева е лекар-алерголог. Откриване и лечение на алергии в алергологичен кабинет за извънболнична помощ в Варна.
Д-р Бочева извършва консултативни прегледи, функционално изследване на дишането, кожно-алергични проби, специфична имунотерапия при алергии, диспансеризация на пациенти с бронхиална астма.

ДЕЙНОСТ


  • Извършва прегледи в амбулаторни и домашни условия. Експертиза на временната нетрудоспособност
  • Общомедицински дейности- инжекции, инфузии;
  • Индивидуално обучение за използване на инхалаторни устройства и програми за дългогодишно индивидуално алергично лечение;
  • Клинично определяне на респираторна функция ,бронходилаторен тест, аерозолна терапия.
  • Кожно-алергично тестуване с алергени-медикаменти;
  • Предоперативна подготовка на алергично болен за анестезия и йод-контрастно изследване;
  • Имунотерапия;

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.