Д-р Марина Санкева - Дерматолог гр. Габрово

21405
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Марина Санкева е завършила висше медицинско образование в Медицинска Академия гр. София през 1988 г. Има призната специалност Кожни и венерически болести от 1993 г. и завършен основен двугодишен курс по ХОМЕОПАТИЯ в Медицински Университет – София през 2004 год.
Д-р Санкева има и множество сертификати за правоспособност за извършване на редица дейности и манипулации в областта на естетичната дерматология и дерматовенерологията: дерматоскопия, поставяне на ботокс, мезоконци и хиалуронови филъри за попълване на бръчки, устни и корекция на лицевия контур и обем, мезотерапия, химически пилинг, плазмолифтинг, ГУНА-терапия с колаген и др.- виж по-подробно на http://www.drsankeva.com и фейсбук страницата.
Квалификацията си поддържа и чрез редовно посещение на национални и международни конференции и конгреси по специалността.
Д-р Санкева има и сертификат за оценител на козметични продукти от Българска Национална Асоциация по парфюмерия, козметика и етерични масла, сертификат №608015576 от 22.04.2004 г. и изготвя оценки за безопасност на козметични продукти според изискванията на Регламент (EC) 1223/2009.
sertifikat_drsankeva2

serifikat_drsankeva1


Услуги:

КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ
-прегледи
-електрокагулация
-дерматоскопия
-лазер
ЕСТЕТИЧНА И КОЗМЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ
-ПЛАЗМОЛИФТИНГ
plasmol333377
- хиалуронови филъри
- ботокс
- мезотерапия
- пилинги
- фотоепилация и фотоимпилсна терапия
- гунатерапия
- лечение на трудно заздравяващи рани и херпеси с поляризирана светлина
- почистване на лице
- ултразвукова терапия с продукти Belensa Skin Care с анти-ейдж ефект, за изравняване на тена и за проблемна кожа
- други козметични процедури


ХОМЕОПАТИЯ
-шуслерови соли

ПЛАЗМА ПЕН
В кабинета си д-р Марина Санкева разполага с плазма пен.
Плазма пен е преносимо плазмено устройство за премахване на петна, пигмент, кожни полипи, бенки, брадавици и т.н., редуцира бръчките и белезите.

Допълнителни контакти


гр. Севлиево, ул. Никола Петков 30 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.