Д-р Марина Димова - Стоматолог гр. София

3233
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Марина Димова е лекар по дентална медицина.
В кабинета си в Младост 3, д-р Димова лекува възрастни пациенти и деца, като на малките пациенти се отделя специално внимание, за да може посещението им при стоматолог се превърне в спокойно преживяване.
Завършва Медицински университет София през 2013 г.
Допълнителни квалификации:
- Курсове по ендодонтия, нехирургично релечение на коренови канали, триизмерна обтурация на коренови канали, машинно инструментиране и редица други в областите ендодонтия и пародонтология;
- Член на Българския зъболекарски съюз.
Биография
От 2014 г. до момента д-р Димова работи в своя кабинет в сградата на ДКЦ 25 София.
Възможно е записването на часове за неделя по телефон или след лична уговорка. Моля, носете с Вас на прегледа предходни рентгенови снимки, изследвания за алергии и здравна книжка.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.