Дентални клиники MNL София

10580
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Денталнa клиникa MNL

Да предлагаме качествени и достъпни услуги е мисията, към която се придържаме вече 20 години. С времето спечелихме доверието на стотици пациенти, които ни избраха за техни семейни зъболекари. Отличаваме се най-вече със своята загриженост и сме щастливи, че тя се оценява. Работим прецизно, даваме правилните диагнози и осигуряваме най-подходящото лечение, защото доволните пациенти са смисълът на нашата дейност.

Услуги
Лечение на кариес
Лечение на пародонтални заболявания
Възстановаяване на зъби
Ортодонтия
Лечение на сложни случаи
Имплантология и хирургия

Екип
д-р Д-р Марина Димова
Д-р Лора Кръстева
Д-р Мариана Илиева
Д-р Мартин Фичеров

Контакти

гр. София
ж.к Младост 4 , бл. 418, вх. 1 / партер /
Тел.: 0897 288 776

Дентален кабинет Д-р Илиева, Младост 4

Дентален кабинет Д-р Илиева Младост 4 e част от дентални клиники MNL. Кабинета се намира в гр. София, квартал Младост 4. В него практикува д-р Илиева. Д-р Мариана Илиева Завършва Стоматология във Медицинска академия - София през 1982 г. Богат опит във всички области на денталната медицина, много добър диагностик.

Услуги в кабинет д-р Илиева

Лечение на кариес
Лечение на пародонтални заболявания
Лечение на деца
Възстановяване на зъби

 

Адрес на кабинета
гр. София
ж.к Младост 4 , бл. 436, вх. Б / партер /
Тел: 0886 632 755

 

Кабинет 25 ДКЦ
Дентален кабинет 25 ДКЦ e част от дентални клиники MNL. Кабинета се намира в гр. София, 25 ДКЦ.

Услуги в кабинета

Лечение на кариес​
Лечение на пародонтални заболявания​
Лечение на деца​
Възстановаяване на зъби

Екип
Д-р Марина Димова

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.