Мариета Троанска – психолог и психотерапевт гр. Ловеч, гр. Троян

27784
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Мариета Троанска е аналитичен психотерапевт и психолог-консултант, който предлага психологична помощ и консултация при невротични състояния, личностови разстройства, разрешаване на проблеми в общуването, брачна консултация.
Психологическото консултиране е разговор, който може да бъде полезен за всеки, който се е сблъсквал със житейски проблеми, изпитва безпокойство и страх, страда от лошо настроение, безсъние или други емоционални състояния, с които не може да се псрави сам.
Психологическото консултиране с Мариета Троанска ще ви помогне да получите повече разбиране за вашите мисли, чувства и поведение.
Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска може да ви помогне да формулирате стоящият пред вас проблем, да погледнете от различни гледни точки и да прецените как той влияе на начина ви на живот.
Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска, извършва психологични консултации и прегледи в кабинети в гр. Ловеч и гр. Троян.

ДЕЙНОСТИ:

  • Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска предлага:
  • Психологична щомощ при намирането на решение при различни житейски въпроси и ситуации, които Ви затрудняват.
  • Помощ и насока при разрешаването на даден проблем.
  • Психологични консултации за постигането на поставена цел, когато Ви е нужен страничен поглед.

С помощта на аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска ще се научите да разпознавате истинските си чувства и да вземете най-доброто за вас решение
Аналитичен психотерапевт и психолог-консултант Мариета Троанска предлага психологична консултация при:

  • Невротични Състояния – Депресия и други умствени и емоционални проблеми, страхове и фобии, които ви пречат да живеете пълноценно и да се наслаждавате на живота, постоянна тревога, пристъпи на паника.
  • Личностови Разстройства – Чувство на тъга, липса на жизненост и интерес към живота, ниска самооценка, несправяне с гнева, пристрастявания, чувство на безпомощност, неспособност да отказвате, самота, срамежливост.
  • Разрешаване на проблеми в общуването – Социални и емоционални трудности поради инвалидност или болест, Проблеми във взаимоотношенията си в работата, любовта, приятелството, семейството, родителите.
  • Брачна Консултация – Проблеми с децата, с попечителство, при развод или повторен брак, отношения в семейството – конфликти в семейната среда, липса на доверие, сексуални проблеми, психическо и физическо насилие.
  • Други психологични проблеми – Зависимост от храна, цигари, алкохол, наркотици, лекарства и искате да я преодолеете.

Допълнителни контакти


гр. Троян [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.