Д-р Мариета Богданова - специалист ревматолог гр. Плевен

7537
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Диагностика, стадиране и терапевтичен подход на:

- ревматоиден артрит
- псориатичен артрит
- анкилозиращ спондилит /болест на Бехтерев/
- Синдром на Райтер-Лерой
- артрит при ентеропатии
- системен лупус еритематодес
- системна склероза
- полимиозит
- синдром на Сьогрен
- реактивен артрит при Лаймска болест
- остеоартроза
- подагра
- мекотъканен ревматизъм
- остеопороза
- алгодистрофия
- синдром на Рейно


ДКЦ-Плевен, бул. "Георги Кочев" 8а, ет. 3, каб. 312

Работно време:
- понеделник 14-17 ч
- вторник 8-13ч
- сряда 14-17ч
- четвъртък 8-13ч.
За записване: 064/886422

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.